Santa Monica Canyon Residence
Santa Monica, CA

A home for two writers that balances views and natural light with privacy, and includes two writing rooms and a film screening room.
 
A new two-story residence with a subterranean, two car garage with a storage basement will be built. The house will have three bedrooms, four and half baths, two writing rooms, a library, a great room, a kitchen/dining and a living/lounge area with lots of open patio spaces and accessible roof deck. The basement includes a large screening room and gym.

The clients requested an open floor plan with significant natural light, and views to the street, but enough privacy for each to focus on their work. 
200918 WH PRESENTATION 06 13.jpg
200918%20WH%20PRESENTATION%2006%2018_edi
200918%20WH%20PRESENTATION%2006%2020_edi

Select Floor Plans

1 SITE PLAN.jpg
3 GROUND FLOOR PLAN.jpg
4 SECOND FLOOR PLAN.jpg