Our client asked for a house that feels traditional but looks contemporary, a large, light-filled house with an intimate feel, and a house with continuous inner spaces.


The house, in a semi-rural part of New Jersey, is sited on a knoll that is both forest and field.  Our design maximizes the views and experience of the surrounding landscape.  Although many activities require distinctly bounded areas, the interior is fluid and contiguous, with one space transitioning seamlessly into another throughout.  

 

All the main areas are easily accessible to exterior spaces including decks, patio, porch, garden and pool.

New Jersey House

  • Black Instagram Icon

Los Angeles Office

323 226-1112

600 Moulton Avenue #405

Los Angeles, California

90031 USA

Bay Area Office

628 280-2994

795 Goodwin Ave

Penngrove, California

94951 USA

contact@rotoark.com

© 2020 Roto Architects, Inc.

archive.rotoark.com